Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2014 20:54 - Пръстените проговарят
Автор: stix Категория: Други   
Прочетен: 1579 Коментари: 0 Гласове:
5



 http://myvelikoturnovo.com/2013/03/19/prustenite_progovarqt/

Безброй са легендите за пръстена. И колкото символика и фантазия да има вложена в тях, изплува една истина, според която пръстенът до голяма степен издава характера ни. Изборът на кой пръст го слагаме, предпочитанието ни към формата му и камъкът на него, са показателни за вътрешното ни състояние и на това как гледаме на заобикалящия ни свят.
Поставянето на пръстен на палеца е характерно за свободолюбивите и либерални жени, с изграден вкус към авангардното и с отличителен стил на обличане и мислене.
Ако носите пръстен на показалеца, Вие сте амбициозна личност, склонна да постига целите си непременно и с цената на всичко. Имате ясни приоритети и сте устремени в бъдещето. Обичате да направлявате не само своята но и чуждата съдба.
Пръстен на средния пръст разкрива личност, обърната към материалното, ценяща богатството и горда, с постигнатите си професионални успехи.
Пръстенът на безименният пръст е типичен за емоционалните натури, умеещи, както да даряват, така и да приемат любов.
Поставянето на повече от три пръстена на този пръст, е характерно за човек, укриващ някакво свое лично емоционално неудовлетворение, неуспех или поражение.
Пръстен на кутрето е типично за чувствителни и способни хора с готовност към експериментиране. В случай че пръстенът на малкия пръст е прекалено голям, е възможно лицето, което го носи, да има сексуални проблеми.
imageПръстените, особено тези с кристали, отварят енергийните канали по върховете на пръстите и всеки от тях е свързан с определен вид енергия. При отделните пръсти ефектът е различен, защото във всеки от тях циркулира специфичен вид енергия. Според окултната анатомия, малкият пръст се свързва с психичната енергия, безименният – с виталността, средният – с волята, показалецът – с мъдростта, а палецът – с егото. В случай, че носите пръстени на повече пръсти, техните енергии се обединяват. Слагайки пръстените на дясната ръка, те ще изпращат енергията вън от тялото, а на лявата – ще я приемат и насочват навътре в него.
imageПръстен с един камък е подходящ за откритите и амбициозни натури. Той е съвършен за жени, които предпочитат класическия и традиционен стил накити.
Овалните камъни са за жени, често преминавщи границите.
Кръглият камък е типичен избор за уверените дами, които знаят точно какво искат от живота. Обикновено те са всеотдайни любовници и приятелки, но ако ги обидите, може да ви покажат ясно на какво са способни.
imageПръстенът с квадратен камък е характерен за жени с изразен уникален и отличаващ се вкус и стил, които умеят да се наслаждават на живота, но в същото време са достатъчно силни да понасят и трудности. Склонни са да фантазират и да мечтаят. Въпреки това трудно разкриват съкровените си тайни.
Пръстен с формата на сълза е много подходящ за традиционалистките, твърдо уверени в собствените си принципи. Предани и стриктни, както в работата, така и в любовта.
Камък във форма на сърце е характерен за романтичките, копнеещи за авантюра, жадуващи за бляскав живот, като онзи от приказките. Това са жени, живеещи в миналото. В повечето случаи те са хуманни и креативни. За тези дами старинният или филигранен пръстен също е добър избор.
Пръстенът с няколко камъка издава сантиментална жена, смирена, зряла и малко мистична.
Пръстенът без камък е подходящ за практичните жени. Скромни, не особено общителни, отдадени на семейството. Такива дами са ненатрапчиви, интелектуално силни, но не твърде общителни.
Пръстените, украсени със скъпоценни камъни, са присъщи на кокетките, стремящи се да бъдат забелязвани, знаещи не само какво искат, но и как да го постигнат.

Диана Берчева




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stix
Категория: Други
Прочетен: 592190
Постинги: 241
Коментари: 889
Гласове: 37812
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930